Jazda na štvorkolke bude pre deti určite veľkou zábavou a radosťou


Na trhu sú k dispozícii rozličné druhy vozidiel, bicykle, kolobežky, ale aj štvorkolky s pohonom na benzín. Navrhnuté sú s ohľadom na maximálnu bezpečnosť pri ich používaní, deti tak majú možnosť voziť sa na nej a získavať zručnosti, ktoré sa im z budúcnosti zídu. S ohľadom na rozvoj rozličných schopností detí sa benzínová štvorkolka stala zaujímavou príležitosťou ponúknuť im nový, ale o to príťažlivejší spôsob zábavy. Na trhu ich pribúda, ponuky sa rozširujú a deti si môžu vyskúšať spoľahlivé, bezpečné a atraktívne štvorkolky, napríklad pod označením ATV Toronto, ktoré majú 7 ´´ kolesá, okrem toho sú vybavené hydraulickými brzdami, a to na všetkých kolesách plus na zadnej náprave.

V teréne sa dá dobre zabávať

Spomínaná štvorkolka dosahuje maximálnu rýchlosť 65km/h, ale obmedziť sa dá až na 15km/h. Vhodná je prevažne pre menšie deti z dôvodu ľahšieho tlačenia na hydraulické brzdy, na ktoré nie je nutné vyvíjať veľký tlak, treba však dbať na maximálne zaťaženie hmotnosťou do 90kg. Vybavená je 4-taktným motorom 125 kubických centimetrov, detska stvorkolka na benzin má automatickú prevodovku spolu so spiatočkou, elektrický štartér a nastaviteľné tlmiče. Hmotnosť je 84 kg, obsahuje detskú poistku, dá sa ovládať aj diaľkovým ovládačom, vybavená je športovým vzduchovým filtrom, k dispozícii sú 2 kľúče aj 2ks diaľkového ovládania, má predné LED svetlá, kvalitný rám v lakovanej úprave a zakrytú reťaz.

...a prečo nie aj dievčatá?

Upozornenie: táto štvorkolka nie je určená na používanie na verejných komunikáciách. Pri objednávaní si treba uvedomiť, že každý výrobok môže mať iné hodnoty ako sa uvádzajú v popise, a to súvisí s rozličným nastavením produktu a jeho kalibrácie. Majiteľ ju dostane v demontovanom stave, ale jej montáž nie je vôbec náročná. Ak si však netrúfate na jej zmontovanie, za príplatok vám ju pošlú už zmontovanú na palete. V prípade, že sa rozhodnete dieťaťu kúpiť štvorkolku, určite dbajte na vek dieťaťa a jej výber mu prispôsobte, aby bola každá jazda na nej pre dieťa radosťou a zábavou.