Masáž pre telo aj myseľ


Typ masáže, ktorá vychádza z princípu Tantry sa nazýva tantrická masáž a je to masáž spojením duchovného a filozofického systému. Korene pochádzajú z Indie, kde sa táto masáž zameriavala na prepojenie tela, mysle a takisto ducha. Tantrická masáž sa spája s prebudením a harmóniou životnej energie. Tantrická masáž sa zameriava najmä na energiu. Pracuje s vašou vnútornou silou a energiou tela a jej cieľom je uvoľniť a prebudiť vašu vnútornú energiu. Tantrická masáž sa vyznačuje masírovaním celého tela a takisto častí, ktoré sú pri iných druhoch masáži zanedbané.

tantra

Hlavným spojením tantrickej masáže je láskyplný, jemný a vedomý dotyk, ktorý má za úlohu nie ublížiť ale uvoľniť a precítiť spojenie. Pri tantrickej masáži je častokrát zákazník vyzvaný k použitiu rôznych špecifických dychových technik, ktoré zvýšia relaxáciu a energetické prúdenie. Pri tantrických masážach sú časté rituály a takisto je dôležitá samotná príprava prostredia, ale aj zabezpečenie príjemnej hudby a naladenie na samotný okamih. Určite ste už počuli že tantrickej masáži, ktorá je často vnímaná skôr ako intímny zážitok. Je to skutočne tak. Ide o masáž celého tela, ale privedie vás k lepšiemu telovému a duchovnému uvedomeniu.

tantra

Tantrické masáže majú často charakter rituálu a prostredie vám evokuje úplne uvoľnenie. Tantrická masáž slúži najmä ako cesta k osobnému rastu, ale takisto vám pomôže zvýšiť sebaúctu a lepšie pochopí vlastné telo. Tantrická masáže je takisto zameraná na rozvoj a pochopenie sexuality. Je dôležité, aby tantrické masáže bola vykonané v príjemnom a najmä bezpečnom prostredí, ktoré vám zabezpečí dôveryhodnosť a rešpektovanie hraníc. Komfort a rešpekt ako klienta, tak aj masérky je na prvom mieste a preto by ste si mali vyberať salón, ktorý spĺňa všetko potrebné. Tantra masáže https://bratislavatantra.sk/tantricka-masaz/ sú tu pre každého.